Mine afhængigheder #1

mørk chokoHar I nogensinde tænkt over, hvad I er afhængige af? Altså jeg tænker ikke lige på sådan et plan, hvor det er alvorligt, og man risikerer liv og lemmer, men mere på et hverdags-forkælelsesniveau. Det der “fix” man bare må have, og som gør så godt!

Forleden dag kom jeg til at sidde og fundere lidt over det, og der dannede sig ret hurtigt et billede af, hvem jeg er ud fra mine afhængigheder – på sådan en lidt skræmmende måde – især hvis man spørger min kæreste… øh mand (det skal jeg altså lige vende mig til) 😉

Her kommer listen over mine afhængigheder #1 – og jeg er sikker på, at der er mange flere. Hvis jeg først spørger dem omkring mig, får jeg nok nogle sandheder at vide…

1. Jeg ELSKER mørk chokolade, helst +70 %, og skal have noget HVER dag (favoritterne er TOMS skildpadder og den mørke chokolade i Rema til 12 kr…. flødeboller går også lidt ind under kategorien ;-))

2. Jeg er afhængig af smykker. Siden jeg startede min “smykkekarriere” hos Guldsmed Hingelberg i Aarhus under min studietid, har jeg virkelig fået en stor kærlighed til alle slags smykker – både dem af stor værdi og dem, der kommer med hjem fra HM. Mine favoritter er dog mit Breitling ur, min vielsesring i 18 karat rødguld med diamanter hele vejen rundt håndlavet hos Hingelberg og mine diamantørestikker, hvor jeg sidste jul tabte den ene ned i vandrøret i svømmehallen. Det blev fandme en dyr svømmetur :-/

3. Instagram. Appen og det sociale medie, jeg tjekker flest gange i løbet af en dag. Det har virkelig udviklet sig til et afhængighedsforhold, der kan påvirke mit humør og tilstand helt vildt meget. Hvis der deles gode nyheder fra én eller anden random, jeg følger, kan jeg blive helt vild glad på vedkommendes vegne, eller hvis det er det modsatte, der er tilfældet, så tager jeg det til mig, som var det sket for en af mine nærmeste. Jeg sluger shoppetilbud råt (ender dog ofte med at få fornuften igen, inden jeg når at trykke køb), og jeg bliver også ramt af “misundelsesfølelsen” over gerne at ville kunne, have, få og være det, som personen deler. Uden grund. Jeg har nok lidt et had-kærlighedsforhold til Instagram. Jeg elsker at blive inspireret, men jeg hader at det sluger min tid og nogle gange giver mig følelsen af at være uduelig.

4. Sneakers. Jeg kunne købe mig fattig og har hele tiden lyst til at købe 2-3 nye par. Jeg holder mig dog i skindet og prøver at bruge de cirka 10 par, jeg lige nu har stående. Jeg drømmer dog om et par hvide sneaks til sommer (måske Nike, Ecco eller de her fodformede basser, som er ret fine) – og så kunne jeg også godt tænke mig et par nye Adidas (kæft hvor lyder det egentlig voldsomt forkælet og materielt).

5. Min yndlingsmake-up ting, som jeg bruger hver dag. Mac Mineral Blush i farven Dainty. Jeg har nok brugt den de sidste tre år, og jeg har ikke i sinde at skifte. Den giver mine kinder et løft og gør, at jeg altid føler mig klar, selvom jeg er mat i sokkeholderne.

6. Blødkogt æg – det er menuen hver morgen. Det tager jo kun 6-7 minutter og med et stykke rugbrød ved siden af, er det nærmest det bedste måltid, jeg kan få på en dag. Er endda gået hen og blevet ret pernitten omkring, hvordan det helt rigtige morgenæg skal være… hvad sker der for det?! KP spiser havregrød hver morgen, men han er begyndt at synes, at mit æg er lidt sjovere. Jeg forstår ham godt.

7. Telefonen – nok den tingest, der følger mig allermest (foruden smykkerne). Det behøver jeg vist ikke forklare. Har du det ikke også sådan? 😉

Lidt skørt at filosofere over sine afhængigheder, men jeg ved bare, at jeg har det rigtig godt, og jeg mangler jo ingenting… heller ikke nye sneakers, smykker, mørk chokolade og det går nok, hvis jeg ikke lige får et æg en morgen eller misser kindrødt på kinderne!

En tanke om “Mine afhængigheder #1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s