Brylluppet der tog pusten fra mig ❤️

Så er jeg næsten ved at være ovenpå igen efter en helt fantastisk bryllupsweekend i Jylland. Sådan en gang kærlighedsfejring tæger godt nok på energien, men hvor var det fedt og fabelagtigt! Min dejligste veninde Marie blev gift med Simon, og det fejrede vi på Vejle Fjord Kur og Spa Hotel i de smukkeste omgivelser. Jeg var med helt fra morgenstunden – brudens højre hånd om man vil – og til vi dejsede omkuld kl 3:30. Det gav så næsten også 22 vågne timer, da Karl-Peter synes dagen var så spændende, at vi skulle op kl 5 lørdag morgen! Typisk! Anyway, bryllupsdagen fløj af sted, som sådan noget jo gør, når man har det dejligt, og der var kærlighed, ris, regn, romantik og sol i luften – og jordbærkager, champagne, ærtesuppe, rødvin, kalv, nye kartofler og rabarber på menuen. Det hele spillede bare, og det gjorde bandet også! Vi havde en FEST… helt uden baby (tænkte kun på ham en gang i løbet af aftenen – ret godt gået hvis jeg selv skal sige det – men han havde jo til gengæld en fest med sin farmor og farfar).

Jeg har været helt baldret i tre dage ovenpå den festweekend – prøv at tænk, hvis man havde været bruden!!!! (Hun er vist også stadig træt 😜) Måske jeg snart får lov at prøve, hvordan det føles?!?!!! (Hvis I forstår sådan en lille én😉)

Her følger lige en lille kavalkade over de mange flotte øjeblikke 😍 Brudeparret overstrålede os alle, de kørte i Mustang, og så var min kæreste ikke med på kysseleg foran kameraet. Vores hotelværelse mindede mig om et eventyr, og jeg måtte lige skue udover den smukke udsigt, inden den store bryllupsfest blev skudt igang!

IMG_6895.JPG

IMG_6916.JPG

IMG_6906.JPG

IMG_6920.JPG

IMG_6922.JPG

IMG_6925.JPG

IMG_6930.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s