Den der shopping

Ja, det er jo ingen hemmelighed, at jeg er MEGET glad for at shoppe, og jeg er åbenbart også kendt som mosteren fra København, der er vildt god til at shoppe. Det mener i hvert fald min søde niece, Frida på 7 år, som var på besøg for et par uger siden. Hun havde inden besøget fortalt vidt og bredt om den der moster, der er så sindssyg til at shoppe, og som hum skulle på shopping med. Det kom vi også, og da vi spurgte Frida, hvad det bedste ved hele weekenden i storbyen var, sagde hun prompte: “At være på shopping” 😉 Ups, måske jeg allerede har haft en (dårlig) indflydelse lige på det punkt!

20140805-090329-32609125.jpg
Smukke, lille fashionista Frida i fin peplum kjole foran Operaen… nogen siger, hun slægter sin moster på, og jeg er ikke uenighed – faktisk bare stolt! 

Nå, men nu hvor modeugen er over os, og det instagrammes løs direkte fra runways, shows, messer osv., er der jo fristelser overalt. Og jeg bliver altid fristet. Er så dårligt til at modstå nye styles, prints, modeller osv. Jeg får lyst til at købe det hele. Det giver så endnu mere kvaler, når man som jeg har skruet shoppingbudgettet helt ned – dels på grund af barsel og en noget lavere indtægt og dels på grund af opsparing til en stor fest (!) til næste år, en tøsetur til NYC og meget andet. Og så har jeg jo også opdaget ved denne prøvelse, at jeg jo faktisk godt kan lave med det, der er i skabet. Nogle gange dukker gamle ting frem fra gemmerne og er faktisk helt nye for mig igen – det er sgu da win. Så selvom jeg lige nu savler over hele Gannis kollektion, fede sneakers fra Naked CPH, nye fede vinterfrakker, støvletter, som er min favoritsko efterår og vinter, og brændende ønsker mig et par lækre skindbukser, så må jeg nok prøve at slå min trang ned… jeg kan JO godt leve uden… prøver ihærdigt at overbevise mig selv. Måske I kender det? Og mens jeg skriver alt dette, bliver jeg helt dårlig over mig selv – hvilke problemer at have!!! #itsagirlthing #firstworldproblems

Ps. Surfede lige rundt på Trendsales i går aftes inden sengetøj, og som et lille plaster på såret fandt jeg en super fin buskedragt fra Ganni til kun 200 kr!!!! Den er nu på vej med posten 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s