6 M Å N E D E R

KRU_6367 KRU_6403  Jeg er bagefter med den meget vigtige statusopdatering på Karl-Peter – en opdatering som mange sikkert venter spændt på! Ej, fis – denne her slags opdatering er jo mest bare til mig selv og til senere tider. Jeg synes, det er ret sjovt at dokumentere udviklingsskridt, for der sker jo hele tiden noget, og så glemmer jeg hurtigt, hvornår han kunne hvad. Derfor følger listen her – ca. 2-3 uger forsinket, but who cares.

Det kan jeg nu:

– Jeg smiler (for det meste)
– Jeg kan sidde i min højstol med et håndklæde som støtte
– Jeg gider både sut og flaske nu – skulle bare lige overbevises!
– Jeg er begyndt at kunne sidde med lidt støtte, så jeg ikke falder bagover
– Jeg kan trille fra mave til ryg – faktisk hurtigere end min mor og far når at rejse sig op fra de har lagt mig – hehe (lille lort!)
– Jeg er begyndt at være bedre til at sove længere end 5 – det er faktisk meget dejligt, måske det er fordi jeg sover i min tremmeseng nu – den er stor og rummelig!
– Jeg kan sidde i min klapvogn og se ud på verden, det er mega fedt!
– Og sikkert en masse mere, som min mor ikke kan huske…

Karl-Peter var faktisk på fotoshoot på sin halve års fødselsdag – og normalt er jeg egentlig ikke så meget til sådan nogle opstillede fotografbilleder, men et dealsite lod mig friste med et godt tilbud, og så bed jeg på. Hvem vil ikke gerne have flotte billeder af sin lille søn? Det vil jeg- og han bliver jo kun større, så nu er han foreviget 6 måneder gammel.

KRU_6473

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s