Vandmelon, sved i nakken og godnat på eget værelse

20140803-222826-80906254.jpg
Det er sådan cirka overskriften for dagens højdepunkter. Og ja, alle med udgangspunkt i en og samme person, Karl-Peter Werner Oue. Fisen (hvorfor skal man altid kalde sit barn sådan nogle åndssvage kælenavne🙈) har haft en varm sommerdag med sved i nakken og fundet ud af, at vandmelon bare er the shit – til kløende gummer, en tørstig mund og som afkølende effekt. Jeg giver babyen ret 🍉👊 Dagens optur!

En anden optur er (og jeg bliver nødt til at dele begejstringen, selvom den for nogle må synes komplet ligegyldig og alt for indsovset i en babyverden-agtig), at Karl-Peter er flyttet ind i eget værelse, hvor han nu kan ligge og møffe, smaske, pludre og vende og dreje sig uden at vække sin nyligt ret så lydsensitive mor. Samtidig kan vi nu tale sammen, dreje os i sengen, læse bog, iPad og meget mere uden at være bange for at vække barnet! Det er jo totalt win! Og at han så kun vågner kl 24 og 5 til lidt mad og derefter sover videre – det er da så meget bonus! Jeg er vild med det, selvom jeg savnede ham ved siden af mig den første nat #crazymom

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s