Bootylicious Bootcamp

20140716-110904-40144467.jpg
Her ligger jeg hver dag og kæmper i den rådne planke – den trækker virkelig tænder ud med 2 minutters varighed, men jeg er ret sikker på, at det er godt for mig!

Jeg er kommet på hård træningslejr sammen med en flok veninder. Målet er (blandt andet) en god røv til en af mine allerbedste veninders bryllup om præcis en måned! Hvis ikke det er en god anledning til at komme i form, så ved jeg ikke hvad… Måske lige ens eget bryllup 😜 Vi har nu trænet arme, ben, røv og mave og kæmpet os frem i planken til nu 2 min i træk de sidste 16 dage, og hver dag kommer der mere på øvelserne. Det er ved at blive ret så hårdt! Måske I kender de der “Ab Challenge”, “Squat Challenge”, “Plank Challenge” osv., der florerer rundt på sociale medier. Det er en sammenblanding af alle dem, som vi træner hver dag, og vi bliver overvåget skarpt! Fører en Facebook-gruppe for vores lille Bootcamp med seks deltagere, og hver dag smækker min seje veninde, der er den vildeste crossfitter, dagens workout op – man liker for gennemført træning, og hvis man ikke liker, er man ude! Det er sgu et godt koncept, for hvem gider tabe til sine veninder. Ikke mig! Den kommende brud er også med, og det er super skægt og motiverende at træne sammen frem til den store dag, selvom vi er spredt i København og Aarhus. Og det giver faktisk pote, tror jeg. Mest i centimeter. Har ikke været så stringent med målebåndet, men er da alligevel snævret 6 cm ind på en lille uge sådan fordelt over arm, ben, talje og hofte – og lidt har da også ret! Faktisk sidder mit tøj bedre end det længe har gjort, og det er vel den bedste målestok!

Kroppen er sgu vild. Tænk at jeg for knap 30 uger siden havde en stor vom med en baby indeni – og nu er den baby bare ude og lever sit eget liv med ca. 8 kg kampvægt og 70 cm højde – crazy world! Min mave har faktisk fundet sin form igen… Men røven – den er altså blevet mere flad! Det siger jeg jer – sådan en fødsel giver altså en fladere bagdel, men så er det jo godt, at jeg lige nu deltager i BOOTYLICIOUS Bootcamp, så vi kan få rodet bod på det👊

20140716-110849-40129851.jpg

En tanke om “Bootylicious Bootcamp

  1. Pingback: Lidt om et bryllup, et tv-program, en bootcamp og en stor baby | PIGENWERNER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s