Nye kvinder i mit liv

Barsel er en sjov størrelse. Der er jo det med at holde fri for at være sammen med sit barn, opfylde de basale behov og stimulere. Det er dejligt, hyggeligt og udviklende – både for barn og mor. Men så er der også den del, der i min verden hedder frivillig sjov. Altså den tid man selv fylder med aktiviteter og input. Jeg vil ikke kalde mig selv en baby-bongo-mor (altså sådan en der går til ALT man kan og bør med en baby), men jeg er nok lidt derhen ad 😜 og det er fordi jeg synes det er sjovt og elsker at komme ud!

Så på listen over aktiviteter, som Karl-Peter og jeg går til eller har været afsted til, er babysalmesang, svømning (bare selv – ikke hold), mor/baby yoga, massage og så det dersens mødregruppe. Det er ikke så lidt, det er og har været hyggeligt – og udover nye spændende oplevelser for os begge, så har vi mødt utrolig mange søde mennesker – især kvinder og babyer – på vores vej! Jeg havde faktisk ikke troet, at sådan en barsel skulle kaste en del nye bekendtskaber med sig, men det har den altså gjort… kan jeg allerede sige her i 6. måned af dens eksistens. Jeg har blandt andet hooket op med nogle semi-kolleger på barsel (fra andre bureauer under samme paraply, som det bureau jeg arbejder i) og mødt nye skønne piger fra nabolaget på Amager, heriblandt søde Camilla fra Aarhus og hendes lille Luca. Camilla er sådan en, som jeg havde kemi med nærmest, inden vi talte sammen, og siden det første “Hej” har vi hængt ud på Ingolfs, svømmet, gået ture og hygget en hel masse. Camilla blogger iøvrigt også om livet som (ung😊) mor og om alle mulige andre tanker og oplevelser i sit liv, og jeg elsker at følge med. Det kan du også på hendes blog her.

Lige nu sidder jeg et random sted på Frederiksberg. Karl-Peter bliver ved med at sove efter vi allerede har gået søerne rundt, og jeg nænner ikke at vække ham, når jeg sætter ham i bilen, så jeg bliver da bare lige siddende her😊

God lørdag!

20140628-122525-44725949.jpg

20140628-122526-44726793.jpg
Lidt billeder fra vores gåtur rundt om søerne – jeg elsker København, og dejligt lige at opleve et nyt hood til en afveksling.

En tanke om “Nye kvinder i mit liv

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s