Så er jeg kommet på Bloglovin

Følg bloggen her på Bloglovin eller via ikonet ude til højre (yes, mand – jeg fattede hvordan man gjorde det!!!)

Det her blogging er altså nogle gange lidt udfordrende, for jeg er ikke født med særlig meget teknisk snilde. Til gengæld synes jeg, det er sjovt at prøve sig frem, hvis jeg har tiden. Det har jeg så lige gjort med Bloglovin. De garvede bloggere ville måske ryste på hovedet og tænke… “det er da ikke så svært”, men altså jeg skal jo lige ind i det. Så nu ser vi, hvordan det går. Det gode ved Bloglovin er også, at jeg har alle mine yndlingsblog samlet et sted og kan læse med derfra. Ahh, dejligt 🙂

God fredag – jeg må tilbage til al det tekniske!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s