Jeg hænger i bremsen…

…og har nærmest tabt bloggen i svinget – det er bestemt ikke meningen. To ugers rundfart i Jylland har taget min tid og mit overskud, og bloggen har fået en pause. Nu er vi tilbage på Amager, og der er så mange ting, jeg mangler at fortælle. IMG_6293Jeg har haft travlt med at nyde blå himmel, græs, sol, stilhed og afslapning på toppen af Danmark, men nu er jeg tilbage!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s