4 M Å N E D E R

IMG_6079
Se lige mig! Elsker at være kommet på græs og at række tunge af min far 🙂

Jeg har nu en dreng på 4 måneder. Fire måneder og 9 dage for at være helt præcis (er bare lidt bagud med det månedlige indlæg). Det er simpelthen så vildt. Før jeg blev mor, synes jeg, at fire måneder lød af og var forholdsvis lang tid. Nu er de strøget af sted, som jeg aldrig har oplevet før, og samtidig har jeg været vidne til den hurtigste udvikling, jeg nogensinde har set et menneske undergå på tæt hold.

Karl-Peter er nu ikke længere en spæd baby. Han er en rigtig baby med fede kinder, tykke lår og smil på læben. En baby, der kender stemmerne fra hinanden, og som man pludselig kan kommunikere med. Tænk, at der alligevel kan ske så meget på en måned bare! Her kommer Karl-Peters egen, nu opdaterede, liste over “det jeg kan og ikke kan”. (Se den fra 3 måneder lige her)

Det, jeg kan:

– Jeg kan grine og kluk-le (da jeg gjorde det for første gang, den dag jeg fyldte fire måneder, blev min mor meget overrasket og fik vist helt tårer i øjnene :-))
– Jeg smiler, rækker tunge og snakker meget
– Her er den helt store nyhed; jeg kan lægge på maven i mere end 30 sek., og jeg synes faktisk, det er helt ok.
– Jeg spiser mine fingre og hænder – også uden at jeg egentlig er sulten
– Jeg leverer ikke længere krudt-ble hver dag, men til gengæld kan jeg fise, så det basker
– Jeg kan genkende min mor og fars stemmer og ansigter
– Jeg er begyndt at få lidt hals (den titter frem fra dellerne en gang imellem)
– Jeg kan holde på mit legetøj og tager fat i alt, hvad jeg kan få fat på.
– Jeg kan godt lide at se Disney Sjov og Giro d’ Italia (ja, far!!!) men må vist ikke rigtig… det er bare SÅ spændende!

Det, jeg (endnu) ikke kan:

– Jeg kan ikke vende fra mave til ryg og modsat, men min mor træner ihærdigt med mig.
– Jeg kan ikke så godt lide kartoffelmos og smagen af agurk – har prøvet det én gang, men jeg holder mig altså til brystet lidt endnu.
– Jeg kan ikke ligge med strakte arme på maven.
– Jeg er stadig ikke bedste venner med sutten, men den er ok nogle gange – især når jeg skal sove, og jeg får min sutteklud Ninus.
– Jeg gider ikke tage sutteflaske

IMG_6081
Halloooo… på maven og med fine elastikker om håndleddet. Jo, jo, det går den rigtige vej!

Udover alt det ovenfor skulle jeg hilse at sige, at Karl-Peter er helt vild med at være udenfor. Det bliver en god sommer. På græs. På stranden. I christianiacyklen. På Amager. I København. Vi glæder os. Spændende hvad der er sket med den lille mand om bare en måned.

3 tanker om “4 M Å N E D E R

  1. Tiden går så stærkt!!! Derfor skal man også bare nyde hver dag, for de bliver så hurtig store. Jeg har nu en søn, der kan se “op”, “bold” og “bog” – synes lige har er poppet ud, meeeen det er så 14 måneder siden.

    Han ser skøn ud, din lille fyr!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s