Mama’s going out

20140509-114122.jpg

20140509-114154.jpg

En god veninde er en, der kan læse ens tanker og vide, hvad man har lyst til, uden man selv skal sige det! Sådan en har jeg… og i søndags kom det til udtryk! Med pludselige billetter til Justin T på hånden skrev hun mig en sms som lød: “hvad skal du tirsdag aften?” OMG – prøv at spørg om jeg blev vild, da jeg hørte, hvad forslaget lød på. Lasse var heldigvis med på ideen, og så var den plan lagt – Mama’s going out… dancing 💃

Jeg ammede alt, hvad den kunne trække, og så KPs kæber var lige ved at gå af led, den lille fyr blev så træt af de mange anstrengelser (perfekt 🙏), og kl 19:15 fes jeg ud af døren. Op på cyklen, som ikke er blevet brugt længere end til Rema 300 M herfra, siden dagen før Karl-Peter kom til verden, og så drønede jeg ellers de 9 km afsted mod Parken i fantastisk medvind. Følte mig som teenager igen med hele livet foran mig og fri som en fugl – amen altså, tænk der ikke skal mere til! Ankom til Parken 30 min senere og helt adrenalinpumpet. Her stod min flotte veninde klar med billetter og godt humør.
Da den kære Justin og the Tennessee Kids endelig gik på kl 21, var det med et show, som jeg aldrig har oplevet lignende. I suit and tie og med alle de blæseinstrumenter i verden, man kan tænke sig, leverede de den vildeste koncert, jeg har oplevet – og med referencer til MJ og Elvis mener jeg faktisk, at JT er værdig til en plads i den liga. Shit, hvor var det godt!!!

Indrømmet – jeg tog mig selv i et par gange at tænke på de to drenge derhjemme… Og med frygten for, at jeg måske ikke kunne modtage sms’er med 50.000 mennesker i Parken og mangel på dækning, måtte jeg lige lave en test for at se, om der var hul igennem – men først kl 22:15. Der var heldigvis hul igennem. Svaret lød: “jep, der er ro på her, og han sover”. Juhuuu så kunne jeg trygt danse videre, nyde min ene kolde øl og fortsat lade mig underholde. Da jeg kom hjem lidt over midnat, sov begge drenge – den ene i vuggen og den anden på sofaen. Karl-Peter vågnede først kl. 1:30, og selvom jeg kun lige havde sovet en time, sad jeg med et stort smil på læben og ammede – og var så glad over, at sådan en aften sagtens kan lykkes, selvom man ammer, og babyen kun er 3,5 mdr. Mega optur!

Tak, Merete – for at tænke på mig, da billetterne blev dine. Lige hvad jeg havde brug for, og en af de oplevelser jeg ikke lige sådan glemmer 😍

20140509-114211.jpg

20140509-114233.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s