Blue or brown

20140509-123359.jpg

Overskriften for det helt store og spændende mysterium, som udspiller sig herhjemme. Karl-Peters øjenfarve😜

Ja, så kan man snakke grad af nalvepilleri og ammesnak med det her emne, og jeg skal forresten lige hilse at sige, at Lasse ikke helt tager del i mysteriet (han ruller bare med øjnene… Apropos!) Men det gør jeg. For jeg synes, det er ret så interessant. Babyer er jo lidt ligesom hundehvalpe. De får først rigtigt øjne efter lidt tid – og så er øjenfarven ikke engang bestemt. Karl-Peter har på nuværende tidspunkt mørkeblå øjne, men som dagene går, bliver de mørkere og mørkere, og jeg er derfor spændt på, om de ender brune.

Kernen i sagen er jo den, at jeg har helt blå øjne, og Lasse store brune øjne. Derfor er det jo lidt sjovt at se, hvem Karl-Peter slægter sig på lige, hvad dette angår. Skulle de ende chokoladebrune som farens, kan jeg også godt leve med det 😍 Så har jeg bare fornøjelsen af at se ind i sådanne nogle dobbelt op!

Jeg venter stadig i spænding… Der går vist op til et halvt år, før farven er endelig! Hvad tror I, det ender med, når I ser på bassen her?!

20140509-123408.jpg

En tanke om “Blue or brown

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s