En shopaholics bekendelser

Op med lappen. Jeg hedder Trine. Og jeg er afhængig. Af shopping. Dog stadig en sådan afhængighed at jeg kan styre det – mener jeg selv. Spørger man andre, får man nok et andet svar. Jeg er den type, der kan overbevise mig selv om et godt køb, om den gode grund, om den gode rabat, om nødvendigheden… Og det lykkes altid!

Nu er jeg så nået dertil, hvor jeg gerne vil bekende, at jeg godt kan arbejde lidt på “misbruget”, for er det noget, jeg er slem til, så er det at “sjat-shoppe” (sjat er i øvrigt et ord, jeg har lært i den nye morverden, for der er åbenbart noget, der hedder at sjatspise og sjatsove ifølge min iøvrigt irriterende sundhedsplejerske – det bruger vi dog ikke – kun sjatshopping) – og det er, når man alt for ofte laver spontane køb til få penge i bl.a H&M af ting, som jeg så kun får brugt nogle enkelte gange eller aldrig. Bunkerne vokser i mit skab, og nu har jeg besluttet mig for, at det er slut med “sjatshopping”. Nu må jeg kun købe velovervejede ting, som gerne må koste lidt mere og være af bedre kvalitet og så kun 1-2 køb om måneden. Yeah right Trine – hvordan klarer du så den?!?

Altså jeg kan sige så meget, at jeg netop har lavet indkøbet for maj måned, og jeg har kun overskredet min egen udfordring med en enkelt regel – den om kun 1-2 ting om måneden. Har netop klikket Yvonne Kone sandaler og 3-4 andre lækre ting hjem fra webshoppen Henny and My, men jeg har holdt mit løfte om mere kvalitet og til en lidt dyre penge💰 sådan Trine 👊

Selvom jeg er nået så langt, at jeg godt kan bekende min synd – og mit problem – og sågar prøve at ændre lidt på vanerne, så kan det godt være, jeg stadig skal overveje at melde mig ind i AA for shopaholics.

Ps. Tæller det ikke lidt, at jeg i går aftes satte ca. 20 ting fra garderoben til salg på Trendsales – det må jo opveje lidt 😜

Pps. Glæder mig mega meget til at modtage mine nye køb – shopping gør jo glad i låget (for en stund i hvert fald!)

Ppps. Er der ikke andre, der kan genkende ovenstående? Please sig ja – håber (og ved) jeg ikke er den eneste shopalic i denne verden (og det lindrer lidt på den sorte samvittighed!)

20140430-215500.jpg
Glæder mig til at modtage disse nye sandaler – kom glad, kom sommer 👍

20140430-215528.jpg
Og så har jeg blandt andet sat disse skønheder til salg på Trendsales – de er aldrig brugt, og så kan andre få glæde af dem. Køb og salg opvejer vel hinanden… Jeg har altid været god til (min egen form for) matematik 😜

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s