Karl-Peter Werner Oue

Det fulde navn på min lille søn, som han blev døbt i lørdags i Saksild Kirke. Sikke en fantastisk dag. Jeg har været til et hav af barnedåb før, og jeg hører til dem, der faktisk synes, det er en ret så hyggelig dag (nogle mener jo, det er en dræber). Alligevel var det noget helt specielt at opleve at få sit eget barn døbt – og det selvom hverken Lasse eller jeg er særligt kristne. Men det er noget særligt over den lille ceremoni, hvor man på en måde optager barnet i et større fællesskab og dermed sikrer omsorg, kærlighed og beskyttelse gennem højere magter – den tanke og tro kan jeg egentlig godt lide! Og så blev navnet sådan officielt indviet – Karl-Peter Werner Oue. Opkaldt efter oldefædrene – min morfar Karl Werner og Lasses morfar Peter Oue. Slægten går videre – også i navnet! 🙂

IMG_5305 Mor og baby klar i outfittet. KP i Converse under den hvide dåbskjole – skulle jo nødigt blive for piget, og moren i blondetop, nederdel og støvletter.IMG_5308Så er vi klar. Karl-Peter er i højt humør – og kusine Frida sidder stolt med på første række.IMG_5335 Det typiske dåbsfoto – mor, far og barn foran alteret. Saksild Kirke er en ret hyggelig lille landsby kirke, så det var ikke så højtideligt og dramatisk, som nogle kirker kan være.IMG_5362En storsmilende mor med “street” dåbsbarnet 😉

2 tanker om “Karl-Peter Werner Oue

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s