3 måneder

OMG. Tre måneder er allerede gået. Og hvis KP er 3 måneder, så må jeg jo være 32 1/4 år. OMG. Tiden går så stærkt, og når jeg siger det, så føler jeg mig snart som en gammel tante, der dagligt bruger udtrykket ” uha, som tiden går – og det går kun stærkere, når man får børn!”. Men for faen, det er jo rigtigt!

Og hvad kan man så, når man er tre måneder?! I forældrenes optik en helt masse – og i de kloge børnebøger også alt muligt meget. Men det er jo ret forskelligt og helt individuelt, hvad de der børn har evner til – og jeg får det fysisk dårligt af alle de kloge bøger, eksperter og regler, der findes. Det er som om, der eksisterer en facitliste, og det gør der jo netop ikke lige på dette punkt!!! Derfor skriver jeg ned her, så jeg om 3 måneder eller 3 år kan se tilbage på, hvad KP var i stand til (og ikke i stand til) som 3-måneders baby.

IMG_5207

Her er listen over det, jeg kan:

 • Jeg kan smile over hele femøren
 • Jeg kan lave lyde og småpludre
 • Jeg kan lege på mit legetæppe og baske til tingene
 • Jeg har fundet ud af, at jeg har en tunge og to hænder
 • Jeg kender stemmerne på min mor og min far
 • Jeg er god til at sove og spise – det er mine primære aktiviteter
 • Jeg elsker at være i bad og i svømmehallen
 • Jeg kan skrige og græde med tårer, hvis jeg vil

Her er listen over det, jeg ikke kan:

 • Jeg hader at ligge på maven
 • Jeg kan ikke selv holde mit hoved
 • Jeg kan ikke vente på mad, hvis jeg først er sulten
 • Jeg vil gerne sige en masse, men der kommer ikke så meget ud endnu
 • Jeg er ikke glad for sutten – den er ulækker i min mund

IMG_5191Jeg vejer ca. 6 kg nu og bruger str. 62 i tøj… snak ikke om at jeg er lille længere! 

 

Det er virkelig som om der sker et skifte ved tre måneder fra spædbarn til baby. Så nu har jeg en tyk lille babybasse og ikke længere en lille “ny” en 😜

En tanke om “3 måneder

 1. Pingback: 4 M Å N E D E R | PIGENWERNER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s