Venice Beach

IMG_1376

Jeg er taget til Venice Beach. Bare lige for en dag. Sidder og  nyder minderne fra vores tur fra San Francisco over Los Angeles og til Las Vegas for ca. 1,5 år siden i november 2012. Ti dage i cabriolet ned over den smukke vestkyst i USA. Jeg elsker det land. VI tilbragte Thanksgiving på Venice Beach i LA. Det lækreste sted. Her kunne jeg godt bo. Jeg har aldrig før været i en storby, som var så stille som på Thanksgiving. LA var en spøgelsesby, alle tilbragte dagen med familie og venner, og vejene var helt tomme. Vi følte, at vi var de eneste på de tresporede veje gennem byen – som at være i en hjemsøgt by i Hollywood-film. Så vi søgte mod stranden som alle andre for ikke at blive helt skræmte over tomheden, og her var der liv. IMG_1377

På med løbeskoene og afsted. VI løb ikke sammen – det er vi ikke så gode til! 😉IMG_1378

Her kom Lasse. Tænk at bo lige her ud til havet i ca. 20-30 gr. året rundt. Jeg var og er solgt – og vil meget gerne tilbage!IMG_1386

Det fede ved Venice Beach er farverne, mangfoldigheden, menneskerne. Den lange strandpromenade ligger ligesom scene til alle de mange aktive (som jeg elsker at glo på… i USA er der jo ligesom ingen jantelov, og man kan føre sig frem og skille sig ud som man vil – det er virkelig skønt!), der er boder og butikker, fattige der tigger, rige der cruiser i åbne vogne, kunstnere der maler streetart, fyre der spiller basket, og piger der fører sig frem med silikonebabber. IMG_1389

Og så kan man jo ikke undgå at få lidt flashbacks til Baywatch med denne her strand og livredderhusene. Hvis jeg boede her, ville jeg genoptage min fortid som livredder… og smide hæmningerne og kaste mig i den røde badedragt! Hehe det kan jeg jo sagtens sige, for det kommer jo aldrig til at ske alligevel 😉IMG_1391IMG_1392IMG_1397

Her kunne jeg godt have arbejdsplads 🙂IMG_1399Venice Beach er virkelig et besøg værd. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente, men jeg er vild med stedet, der indeholder så meget in the city of dreams.

PS. Min intention er at lave et rejserelateret indlæg min. én gang om ugen. Jeg samler alle rejseindlæggene under “Rejser” i menuen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s