Ældre damers kloge råd

20140401-211959.jpg

“Husk at nyde det”! Det får jeg nærmest at vide dagligt af ældre, gråhårede damer, når jeg trasker byen tynd med KP i vognen. De søde damer spørger altid høfligt, om de må kigge ned i vognen, hvorefter de sammenstemmende konstaterer: “Nårh, det er da en ny lille en”. Ja, ja – jeg forstår deres udbrud over den lille gut i vognen, men så lille er han altså ikke. Hallo mand, drengen har fordoblet sin vægt og har været i verden i 11 uger i morgen💪
Nå, men det kan de kære damer jo ikke vide, og de fortsætter ufortrødent deres videre snak om, hvor gamle deres børn nu er, og hvor mange børnebørn de efterhånden har. Inden de hilser farvel efter vores korte møde, kigger de mig dybt i øjnene og siger: “Husk nu at nyde det – det går så stærkt”. Så tak for rådet, gamle tanter – det er hermed noteret! Og hvad der egentlig kan skræmme mig lidt er, at der snart er gået tre måneder af Karl-Peters liv – et kvart år, som Lasse tørt konstaterede her til aften! Shit! Jeg skal love at nyde, nyde, nyde det 😍

20140401-212050.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s