Et ansigts mange udtryk

20140330-111105.jpg

20140330-111115.jpg

Karl-Peter er nu lidt over 10 uger, og vi begynder for alvor at lære ham at kende og finde ud af, hvad han er for en størrelse! Det sagt så er jeg stadig spændt på, hvad for en dreng han bliver – helt sikkert en sød en af slagsen 😍 Det er noget af en opdagelse at lære sin lille baby at kende – alle de udtryk, signaler og lyde, man skal lære at afkode og opfange. Indtil videre er det dog en trøst, at man har bare ca. 4-5 muligheder at vælge imellem: 1) jeg er glad, 2) jeg er sulten, 3) jeg er træt, 4) jeg vil gerne skiftes, og 5) nu har du stimuleret mig nok, tak!

Jeg bliver ret så underholdt hver dag af de mange ansigtsudtryk, som bliver sendt afsted – og jeg er sådan en mor, der er ved at dø af grin, når min baby bliver sur eller vræler – synes det ser så sjovt ud!

God søndag i solen ☀️

20140330-111123.jpg

20140330-111130.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s