Just wanna be alone

Ja, så kom dagen, hvor jeg egentlig bare har lyst til at være mig – uden nogen baby, nogen aftaler, kæreste eller andet. Bare mig! Ved ikke lige hvad den lyst er kommet ud af, og hvad jeg egentlig har lyst til kun at være mig for, men det er sådan, det er. At jeg så ikke rigtig kan få den opfyldt, gør kun lysten endnu større – typisk ik?! Man vil altid gerne have det, man ikke kan få!

Nogle gange er det vel bare meget rart at være uafhængig på alle måder, og det er nok den følelse, jeg længes lidt efter. Måske jeg mærker det mere end før, fordi jeg netop er blevet én, som nogen er afhængig af. Lidt scary tanke faktisk. Nogle veninder har beskrevet det at få et barn for mig som følelsen af at få en lænke spændt fast om benet. Tja, det er vel rigtigt nok, men sådan har jeg det ikke helt. Jeg forstår godt metaforen uden den negative lyd. Jeg føler mig ikke begrænset ved at have en baby – kan stadig gøre det meste som før, men jeg føler mig bundet af en større afhængighed… og den går jo faktisk begge veje. Mit barn er afhængig af mig – både for mad, tryghed og kærlighed, men jeg er sådan set også afhængig af mit barn – tag mad væk, og det er de samme faktorer, der gør sig gældende. Underligt og samtidig helt naturligt at se sig selv i sådan et afhængigsforhold, og jeg vil aldrig være det foruden. I dag kunne jeg bare godt lige bruge en lille pause… til hvad ved jeg! :-/ #confusedmom #babylovemakescrazy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s