At være mor…

20140323-215334.jpg

En helt ny positur – sig goddag til dig selv som mor i spejlet 😜

…er ikke noget, jeg sådan har tænkt over, før jeg fandt ud af, at jeg selv skulle være en. I tiden frem til jeg blev det – altså de ca syv måneders velvidende graviditet – var det egentlig ikke det, mine tanker kradsede mest om. Sådan en graviditet er jo ret lang, så jeg havde mest travlt med at tænke i uger og trimestre og lidt fødsel, før jeg kunne koncentrere mig, om det der fulgte efter. Men alligevel poppede der da indimellem spørgsmål op som “hvordan mon det er?”, “hvordan mon jeg bliver?”, “kan jeg min udfylde den ansvarlige rolle godt nok?” osv osv. Hver gang jeg blev lidt forvirret og en smule skrækslagen på den gode måde over min kommende rolle, fandt jeg tryghed i min kærestes søde komplimenter om, at jeg ville blive den bedste mor (sød kæreste, I know!). Men “selvfølgelig” synes han det…😊 Bare jeg så kunne leve op til det, tænkte jeg så… Stadig en smule skrækslagen! Nu har jeg så prøvet det – at være mor – i lidt over to måneder, og jeg kan faktisk ret godt lide det. Jeg elsker min lille dreng til op over skyerne, og det har jeg gjort fra første øjekast, men det er jo ikke altid garanti for, at man elsker morrollen. Men det gør jeg! Jeg elsker at være mor på min måde – for der er jo heldigvis ingen rigtig måde at være det på – og det gik først helt op for mig, da jeg læste et blogindlæg forleden hos Lortemor, som tog emnet op med en masse kommentarer og debat til følge! Tak for at turde bringe dette på banen, for hvem er egentlig dommer over hvem, når det kommer til at være den bedste mor – INGEN! Kun en selv!

Jeg er glad for at være blevet nogens mor – for at være mor til lille Karl-Peter, og jeg vil gøre det bedste, jeg kan, for at han, Lasse og jeg selv synes, at jeg gør mit job godt nok ❤️ det er det vigtigste for mig!

20140323-215011.jpg

Efter to måneders bekendtskab med ‘mor Trine’ kan både KP og jeg vist godt skrive under på, at sådan en mor er ret så vigtig. Det har min egen altid været, og det vil jeg også selv være for ham her ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s