Stilhed online – travlhed offline… med overskud

20140320-161627.jpg

Jeg har været lidt stille – det er altså ikke, fordi alting står stille. Overhovedet. Jeg har bare tænkt lidt. Tænkt tanker om at have overskud eller underskud – og hvorfor det egentlig kan virke sådan overraskende på mange, hvis man har er stort overskud, når man næsten lige har fået et barn. Tjaa… Ved ikke helt hvad jeg skal mene om det, for jeg oplever at have et ret stort overskud for tiden, som kommer til udtryk i deltagelse i mange sociale aktiviteter, en generel positiv indstilling, hurtig tilbagemelding på opkald og sms’er og meget andet. Og hvad er der egentlig galt i det?! Ingenting. Jeg føler nok bare nogle gange, at jeg burde skrue lidt ned for tempoet og “overskuddet”, fordi det kan virke helt uvant med den energi – det overskud, når man lige er blevet mor. Måske. Men ikke for mig. Jeg får ekstra energi af at gøre ting. Jeg elsker en dag med planer. Jeg elsker at komme ud af døren med Karl-Peter. At være på farten. Og jeg elsker at sætte flueben ved to dos, jeg giver mig selv. Sådan er jeg åbenbart indrettet. Overskud avler overskud hos mig. Derfor handler mine indlæg på bloggen ikke om at vise, at jeg har overskud. De repræsenterer egentlig bare det virkelige billede, og det skal jeg jo ikke skamme mig over.

Så overskuddet har i denne uge rakt til svømmetur, masser af venindebesøg, shopping, gåture, mødregruppe, træning og en masse andet. Alt sammen noget, som giver mig energi og fylder mit barselsliv med mening 😊

20140320-161955.jpg

20140320-162008.jpg

20140320-161841.jpg

2 tanker om “Stilhed online – travlhed offline… med overskud

  1. Lyder som om du virkelig nyder din barsel. Og på typisk energisk TWJ måde. Fedt!! Jeg bliver helt misundelig og ville ønske jeg var på barsel med sådan en lille klump. Men heldigvis ved jeg at jeg nød alle øjeblikke (også de hårde og trættende dage) i det dejlige år jeg selv var på barsel. Håber snart at se KP til playdate 🙂 KH AMG

    • Jeg nyder det SÅ meget 😊 det er så dejligt! Og ja, du kan tro, vi snart er klar til en legeaftale 👏 Måske det ikke er sidste gang, du har været på barsel, så der er mere at glæde sig til, AMG?!? 😜

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s