Aktiv søndag = sofasplat

20140316-210039.jpg

20140316-210030.jpg

Tip: Tro ikke du er smart at tage i svømmeren i DGI-byen kl 9 en søndag morgen, så du kommer før alle andre… for det gør du ikke!!! Den erfaring gjorde vi os i dag – ankom 9:10 (de åbnede kl 9), og alligevel endte vi i en kø på 20 mennesker og i et varmtvandsbassin proppet til randen med børn og badevinger. De må tjene kassen, DGI-byen, 75 kr pr. voksen og en hundredelas for et par baby-badebykser – jamen vi vidste da heller ikke hvad vi skulle bruge vores penge til 😳 Heldigvis var de givet godt ud, for KP elsker vand – og jo mere støj og plask i vandet, jo bedre. Oveni hatten fik vi en træt baby med ud derfra, så vi kunne fortsætte i fitteren – for første gang i 100 år for mit vedkommende!! Så mens den lille, trætte vandhund tog et hvil i liften, fik jeg genoptaget og genopdaget hver en muskel i min krop, og det skal jeg nok komme til at betale for i morgen!

20140316-210134.jpg

Den aktive søndag resulterede i, at KP sov kun afbrudt af korte besøg i “buffeten” (som Lasse så flatterende kalder det 😜) i syv timer, og vi selv gik helt kolde – rent sofasplat i joggingtøj!

20140316-210218.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s