KÆRLIGHED ❤️

Det er, hvad vores dag har stået på! Efter fem dage i Jylland uden Lasse er det vel på sin plads at bruge en dag på at fylde på kærlighedstanken. Og når så Karl-Peter bliver to måneder – yes, det er freaking to måneder siden jeg lå i stor ve-smerte pt!!!! – gav det os lidt ekstra anledning til at tage ud og fejre det og vores lille familie! Det er jo indbegrebet af kærlighed – at Karl-Peters indtræden i denne verden har gjort vores kæresteforhold til en lille familie. Det hele blir sgu lidt mere serious, når der kommer sådan et lille væsen ind i billedet – men også mere meningsfuldt på mange måder. Kærligheden bliver kun forstærket og forlænget. Så længe leve kærligheden ❤️

Turen gik til toppen af Tivoli-hotellet, hvor vi indtog det lækreste sushi og drak italiensk champagne på Sticks n Sushi. Mums – yndlingsrestauranten! På vejen hjem fik vi dessert på Ismageriet på Amager, som uden tvivl er landets bedste issted!

20140315-175237.jpg

Nu hygger vi i sofaen med to-måneders fødselaren – og her bliver vi resten af dagen!

20140315-175350.jpg

En tanke om “KÆRLIGHED ❤️

  1. Pingback: Der er noget, jeg har glemt at fortælle… | PIGENWERNER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s