Next stop…???

20140313-214443.jpg

20140313-214451.jpg

Det er måske lidt forkælet allerede at begynde af tænke på næste rejseoplevelse, når man næsten lige er hjemvendt fra den seneste. Men jeg har det rigtig godt med det “at rejse”. Jeg elsker alt omkring det. Beslutning om destination. Research. Sparring og deling af gode oplevelser og tips. Tiden inden rejsen. Forventningens glæde. Pakningen (hader jeg faktisk også lidt fordi jeg er så skide ringe til det – pakker altid 10 kg for meget). Afrejsen. Tiden i lufthavnen. Selve rejsen. Oplevelserne. Det at miste al fornemmelse af tid og dato. Forpligtelser der ophører for en stund. Tiden efter hjemkomst. Billederne. De gode minder. Snakken om de mange oplevelser. Jeg synes, at rejser strækker sig langt og længe – og jeg har det derfor rigtig godt med at have en slags rejseoplevelse at se frem til. Derfor er jeg gået igang med at researche lidt på den næste… Tænker noget med sol, varme, strand, pool, rå natur, baby-venligt (that’s a new one😜), kortere flyrejse, kultur, maj og mad.

Er der nogen, der kan anbefale nogle spændende destinationer/hoteller/steder ud fra ovennævnte kriterier (måske ikke så svært 😜)?!? Jeg tager meget gerne imod inspiration 🌴🍸🍦☀️

Billederne her er fra vores sidste længere rejse til Thailand i november

20140313-214534.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s