Hjem til Aarhus…

20140311-174304.jpg

Åhhh åh, hjem til dig og Aarhus. Jeg er taget på barselsferie i det jyske. Barsler rundt med min søde veninde Marie og hendes lille Klara og store Jonathan i min gamle by Aarhus – eller lidt udenfor – og det er så hyggeligt😍 Det er virkelig genialt, hvis man kan være så heldig at ramme cirka samme barselsperiode som ens veninde eller søster – også selvom man bor langt fra hinanden. Vi hænger jo mest i røret og deler hverdagens små ting, men nu er vi sammen på fuldtid i nogle dage. Så fyldes dagene med masser af kaffe, sol, forår, snak, gåture, chokolade, veninder, babyer og søster-besøg. Åh barsel, jeg er vild med dig!

Vi fortsætter Jyllands-turen sydpå til Horsens i morgen, hvor den står på 6 års fødselsdag, KPs første svømmetur, overnatning hos mormor og morfar og sikkert en masse forkælelse. Barselsferie i Jylland er nu æ’ så tosset 😜 (det eneste, vi savner, er faren!)

20140311-174318.jpg

20140311-174339.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s