Vikle-baby i sneen

20140226-223630.jpg

20140226-223645.jpg

Jeg var så heldig at få en vikle eller slynge, om man vil, til et surprise-babyshower af mine veninder i julen. Den er genial. Intet mindre. Havde jeg ikke fået den i gave, havde jeg nok aldrig stiftet bekendtskab med den – og jeg er så glad for den, så tak for det, søde veninder❤️

Viklen giver baby den bedste tryghed – tæt krop til krop med mor eller far – og samtidig får man god bevægefrihed, mens baby sover og gerne vil have nærhed! Kan kun anbefale sådan et stort stykke stof, som det jo egentlig bare er, til alle med små størrelser 👏

20140226-223618.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s