En hemmelig forelskelse

Jeg har en hemmelighed. Jeg er forelsket. Og det er ikke i Lasse (altså det er jeg jo også… 😜) Det er i sneakers. Altså som i sko. Kan man det?!? Jeg kan. Og jeg kan ikke få for mange sneakers-partners in crime. Jeg er nemlig ikke særlig trofast. Altså hvad sneakers angår. Fra jeg møder et par sneakers, som jeg forelsker mig i, til jeg støder på et par nye, der vinder min kærlighed, går der sjældent ret lang tid. Jeg er derfor konstant forelsket – bare aldrig i det samme par ret længe ad gangen!

20140221-220401.jpg

Lige nu savler jeg over nogle af de her. Og i morgen er der sikkert kommet andre til! Samtidig elsker jeg stadig alle de par, der er i skabet. Kan man egentlig have et polygamisk forhold til sine sneakers?! Det tror jeg, at jeg har! 👟💯✔️

2 tanker om “En hemmelig forelskelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s