I’m hooked!

20140221-160113.jpg

Jeg indrømmer gerne, at jeg var lidt skeptisk omkring den her blog, da jeg gik igang. Kunne jeg nu finde ud af det der blogging med alt, hvad det indebærer?!? På knap to uger har jeg alligevel fabrikeret over 10 indlæg og haft mere end 1100 sidevisninger fra læsere i over ti forskellige lande… Og ja, størstedelen af mine besøgende er helt sikkert fra mit eget netværk (sikke en flok berejst bekendte jeg har), men jeg er alligevel overrasket og overvældet. Tænk at folk gider kigge på min side og læse, hvad jeg skriver! Tak – virkelig stort TAK 😊 Det er jo netop det, der gør det sjovt og meningsfuldt, og jeg må derfor konstatere – I’m hooked!

Jeg håber, at jeg kan holde liv i universet herinde og gøre min blog værd at besøge!

Ps. Man kan iøvrigt sagtens blogge med en sovende baby ovenpå sig! No excuses 😉

20140221-160122.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s