Min daglige blogdosis

Siden 2008 har jeg fulgt en hel del blogs – nogle mere end andre. Først startede jeg med at følge blogs, fordi de blev en del af mit arbejde på et PR-bureau… men ret hurtigt fulgte jeg med af egen interesse, og blogs var ikke kun en kanal for at skabe omtale.Det sjove er, at jeg er nogenlunde jævnaldrende med mange af disse blogpiger, og derfor har fulgt deres udvikling i takt med min egen de seneste 5-6 år. Nu er flere af dem blevet mor ligesom jeg selv, og det er ret sjovt at se, hvordan fokus har ændret sig fra fester, mode og singleliv til babymos, børnetøj og parliv. Men det gør det ikke mindre interessant og inspirerende… jeg følger stadig med! Her er nogle af mine favoritter – og det er jo ikke dem alle, der har fået baby på hjernen 😉

Min yndlingsblog er helt ny – kun 3,5 uge gammel og skrevet af Mette Marie Lei Lange. Hun har bloggen twinpeaks.dk, og hun er virkelig grineren og fuld af energi. Skriver så det flyder, og så man dør af grin, og så har hun verdens største mave – for der er tvillinger på vej om 3 uger. Jeg elsker at følge med hver eneste dag – tak for det, Mette Marie. Og tak fordi du faktisk er grunden til, at jeg langt om længe fik sparket gang i min egen blog – du inspirerede lige med noget handling, ikke så meget tanke! Og med lidt hjælp fra Julia Lahmes blogbog kom jeg endelig igang – og det er fedt 🙂

Emiliblog.dk er min daglige dosis af motherhood i blogland – Emili er nemlig lige blevet mor, som jeg selv, til en lille skøn Saxo, og det er så hyggeligt at kunne følge én i samme sko. Der er kun 1 uge mellem Saxo og Karl-Peter, og selvom jeg ikke kender Emili, så er det ligesom at have en online mødregruppe at følge hendes blog. En anden blog, der også giver mig indsigt, indblik og gode råd til det at være mor, karrieremenneske, modeelsker, veninde, eventyrer og kæreste på én gang er Miss Jeanett.

Derudover er jeg ret fascineret af Emily Salomons verden, der er kreativ, feminin og fuld af gode tips – både fashion, beauty, rejser og kager. Emily har en virkelig god stil, og så arbejder hun med PR, som jo også har været mit felt i 5-6 år efterhånden. En anden, der også bringer kreativitet og farver i min daglige blogdosis er Tambourine Sam – Samantha, som er en tidligere arbejdskollega, og som er en stor inspiration i musik, rejser, festivaler, skjortekraver og billeder. Jeg er vild med Samanthas farverige univers – og så er hun oveni alt dette også det sødeste væsen. Som den sidste, jeg vil fremhæve, i den kreative kategori er The Vintage Hausfrau, der er drevet af Julia, som har to børn, bor i Aarhus, er kendt for at være den vildeste cupcake-creator og har de mest geniale ideer til især indretning, cupcakes, mad og hverdagslivet med børn – og så tager hun nogle fantastiske billeder.

Jeg følger alle mine favoritblogs og også en masse mode- og mumblogs på Instagram – der får jeg lige et godt overblik og nogle hurtige gode tips, og så kan man altid gå på bloggen og læse nærmere. Jeg synes, blogs er fantastiske, og jeg får hver dag min daglige blogdosis stillet af nogle af ovenstående – tak for inspiration og sparring!

Fotografi den 19-02-14 kl. 15.57Der blogges, og den daglige dosis indtages 😉

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s