Jeg drømmer om…

… ski, sne, pister, sol, alper, spaghetti kødsovs, saltkringle, kolde kinder og milka chokolade. Vinter OL hjælper ikke på sagen – alt den sne, langrend, snowboard og slalom giver mig den vildeste lyst til at komme afsted til alperne og stå på ski! Jeg har faktisk abstinenser… det er nemlig snart 2 år siden, jeg sidst har drønet ned af en piste. Sidste gang var i Canada i 2012. Lasse og jeg var på vores livs skitur og skulle rundt i tre skiområder på 14 dage og udforske canadisk powder og egne skievner.

overførsel 14052012 309

Allerede fra dag 1 var jeg blown away. Sneen var magisk, let og krystalagtig, og der var masser af den. Vi strøg af sted med sne til maven – både på og udenfor pisterne, og der var næsten ingen mennesker udover os. Ønskesituation.

overførsel 14052012 313overførsel 14052012 319

På tredjedagen var vi for alvor kommet op i gear og havde haft den vildeste off-piste oplevelse. Efter frokost med lækre burgere fra grillen skulle vi lige prøve turen én gang til – en tur på ca. 1,5 time i vild natur – og da gik det galt. Efter en kort pause midt på bjerget satte jeg igang, ski og ben ville pludselig ikke samme vej, og da jeg ikke havde fart nok på, drejede jeg med et stort smæld om i det ene knæ. AV! Jeg var sikker på, at det bare var slaget, men da jeg efter 15 min stadig ikke kunne mærke præcist, hvor smerten kom fra og ikke kunne stå på benet, fik vi tilkaldt hjælp og jeg blev “skiet” ned i bananen – ingen mulighed for at blive hentet med snescooter i det område. Vi kom ned, tog en tur forbi lægen, og der kom dommen: “No more skiing for you, darling” – FUCK! Hjemme i DK fik jeg diagnosen – sprunget korsbård! 😦

Jeg har stået på ski, siden jeg var 4 år, og så skulle skaden og ulykken selvfølgelig ske på mit livs skitur – på dag 3 ud af 14 mulige! Jeg bliver stadig lidt bitter, når jeg tænker over det, men er fast besluttet på at skulle tilbage – bådet til Canada, på pister og ski. Og nu to år, en operation og masse genoptræning senere, er jeg sikker på, at det nok skal ske – og indtil da drømmer jeg lidt videre!  overførsel 14052012 322 overførsel 14052012 307

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s