En baby rettes til med kranio sakral terapi

BilledeBilledeBilledeBillede

Karl-Peter har allerede fået sin første velværebehandling – i en alder af 3,5 uge! Heldige skid 🙂  Babyer får ofte en hård medfart under fødslen, fordi de udsættes for kraftige tryk og vrid, og kranio sakral terapi – en terapeutisk behandlingsform, der løsner spændinger og skævheder, som belaster centralnervesystemet – kan være med til at rette op på såkaldte skævheder kort tid efter fødslen, så man undgår at skulle døje med mén. Min søster er uddannet inden for kranio sakral terapi, og hun tog derfor lige fat i Karl-Peter i søndags og mærkede efter i nakke, ryg, bækken osv. som det ses på billederne. Den lille mand nød at blive behandlet, og der var enkelte spændinger her og der, som min søster fik løsnet op for.

Jeg tror virkelig på, at man kan få meget glæde ved at få sin baby tjekket igennem, mens den er helt “ny”, så man kan få løsnet for de hold og vrid, som måske på et senere tidspunkt kan give skævt baghoved, problemer med amning, skævt bækken osv.

Hvis nogle er mere interessede i at vide mere om kranio sakral terapi, kan I tjekke KST-Akademiet ud (www.kst-akademiet.dk), som er der, min søster er uddannet. Senere på foråret/sommeren starter min søster egen klinik i Silkeborg, og den vil jeg selvfølgelig fortælle mere om. Der er masser af velvære at hente for både voksne, børn og babyer 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s