Mit Amager – på vej mod forår

BilledeBillede

Blå himmel, sol, frisk luft, vand og flotte farver. Sådan er mit Amager, når det er bedst – og det var det i dag! Fantastisk at foråret er lige forude og giver os en forsmag på sig selv, som det var tilfældet i dag. Jeg gik en lang tur på Strandparken med en veninde og hendes datter på 4 år – og der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at leve der med klapvognen og KP, når først foråret viser sit ansigt helt.

Jeg elsker havet – det giver mig en frihedsfornemmelse, som kun sneklædte alper kan matche eller måske toppe! Og når nu alper og skiløb ikke lige er muligt denne vinter pga. baby og et utrænet, opereret knæ er en vinterdag ved vandet næsten ligeså godt for krop og sjæl! Flere af disse dage – tak 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s