De små ting

En grå og kedelig morgen blev pludselig farverig og varm, da jeg stod ud af sengen i morges med en træt baby hængende på skulderen. På køkkenbordet lå den sødeste lille seddel med et dejligt budskab. Tænk, at der ikke skal mere til, for at man føler sig som verdens heldigste – det er jo “bare” otte ord på et stykke papir – men det er ikke bare ord, og de er ikke skrevet af hvem som helst! Tak, søde kæreste – det blev dagens skud af energi og kærlighed.

Og udover den lille seddel glædes jeg bare ved de små ting i dag. Små ting som at tulipanerne springer ud og minder mig om, at foråret snart er på vej, og at jeg har en baby, som ENDELIG sover efter 3 timers møffen, øffen og bøffen hele formiddagen.

God fredag 🙂

BilledeBillede

Billede

2 tanker om “De små ting

  1. Bliver en helt stolt søster, når jeg læser, hvor betænksom en storebror jeg har 🙂 Og en særdeles stolt faster, når jeg ser Karl-Peters outfit 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s