Babybilledespammer

Jeg har altid haft det sådan lidt svært med de kvinder og mødre, som kun kan poste billeder af deres børn på Facebook, Instagram og alle mulige andre steder, men jeg skal vist til at æde mine tidlige tiders tanker og irritation for… I have become one of them 😱😜

Hvad er det egentlig for en mekanisme, der går igang, når man bliver mor?! Betingelsesløs kærlighed – ja tak… Men det må være mere end det! Ens baby bliver ens univers (og her gør jeg alligevel en del for at holde mig ajour med verden udenfor babyboblen), og så er det bare, at det virker helt naturligt at dele billeder af ens vidunder med hele verden, for alle må jo synes, at ungen er ligeså fuldstændig fantastisk og unik som en selv, ikke?!? Nå, men jeg indrømmer hermed, at jeg er blevet en babybilledespammer – mest på Instagram og bliver det nok også her – og jeg har vist ikke i sinde at stoppe #crazymom – så værsgo, dagens billede af den lille, sovende KP 💙

20140207-173210.jpg

5 tanker om “Babybilledespammer

  1. Ja de fylder meget de små😊❤️.. Dejligt meget! Glæder mig til mandag og til at hører mere om dit blog eventyr😊

  2. Jeg æder det hele råt, mon det er fordi jeg snart selv skal være mor og babybilledespammer😜💙 Syntes at det er skønt at følge jer😘

  3. Pingback: En telefon fyldt med (baby)billeder | PIGENWERNER

  4. Pingback: Lidt om et bryllup, et tv-program, en bootcamp og en stor baby | PIGENWERNER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s