Kom nu bare igang!

Nu har jeg siden 2008 (hvor jeg faktisk havde en blog en kort periode på tre måneder) spekuleret, overvejet, vurderet og funderet over, om jeg skulle have min egen blog! Hver gang har jeg slået tanken væk med dumme undskyldninger som; ej, det kan jeg da ikke – hvem ville synes, det er spændende at læse med – hvordan skulle jeg gøre den interessant nok – skriver jeg godt nok – er det ved at være passé med blogs, og hvad skulle formålet egentlig være. Jeg har med garanti gjort mig en masse – ja en MASSE – velovervejede tanker og haft præstationsangst omkring det, men når alt kommer til alt, handler det vel bare, om at turde – turde springe ud i det og have lige nøjagtig den blog, som jeg har lyst til. For der er faktisk ret mange grunde til, at jeg har lyst til den blog.

1. Jeg skaber et arkiv over mit liv – en slags dagbog om oplevelser, tanker og fortællinger, som jeg altid kan kigge tilbage i.

2. Jeg får et sted, hvor jeg kan udtrykke mig – i ord og billeder!

3. Jeg får mulighed for at dele og inspirere inden for de ting, som optager mig – baby, kæreste, rejser, mad, mode, træning og life as it is.

4. Jeg får hands on erfaring med et online univers, som jeg selv skaber.

5. Jeg giver mulighed for, at mine venner, familie, bekendte som ukendte, kan følge med i mit liv… hvis de da altså finder det interessant nok!

Nu vil jeg kaste det første indlæg op på bloggen og langt om længe gøre noget ved sagen. Det plejer ikke at tage mig 6 år at få et projekt sat i søen, så nu er det vist bare på tide at komme igang!  Så hej med jer – her er jeg! Jeg er pigen Werner 🙂

Billede

6 tanker om “Kom nu bare igang!

  1. Tillykke søde Søs!
    Du er simpelthen en stor stjerne i mit liv – det er sejt du går igang ( her hvor lille KP kun er 3 uger ( og født 5 uger før termin)!! Vi er vokset op med at gå efter det vi ønsker og være optimistiske på vejen…… Og det at du starter på ” din drøm” giver mig mere TRO på ” min drøm” , som også starter i 2014.
    Jeg vil selvfølgelig følge dig ……. Og du skriver SÅ godt!

  2. Jeg startede min lille blog, af præcis samme årsager som dig for et år siden 😊 Bare 3 uger før termin (og 5 uger før han kom ud, arghh). Men det er lige præcis tanken om en dagbog til min familie og jeg, som ligeledes fik mig til at starte projektet og jeg er allerede super glad, for de indlæg jeg har skrevet. Nu hvor vi lige har fejret min søns 1 års fødselsdag er det fedt at kunne kigge tilbage i arkivet 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s